Robuust Amsterdam: Minimalistische en duurzame Meubels voor de moderne Levensstijl

Robuust Amsterdam: Minimalistische en duurzame Meubels voor de moderne Levensstijl

Wie zijn wij?

Wij zijn Robuust Amsterdam – een Nederlands interieur label met een collectie van essentials voor een moderne levensstijl. Een nieuwe generatie ontwerpers geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid. Deze inspiratie verwerken wij in onze designs door eenvoudige geometrische vormen, circulaire materialen en een tijdloze uitstraling. In samenwerking met de beste lokale fabrikanten maken wij toekomstbestendige producten die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan.

Twee jonge oprichters

Robuust Amsterdam is in 2018 opgericht door Job Althof en Niek Sanders, twee productontwerpers met een passie voor het creëren van mooie dingen. “Het begon allemaal met een tafel voor een vriend, al snel werden er veel meer interieur producten gemaakt”. De twee vrienden begonnen tijdens hun studie al met ondernemen, inmiddels is hun filosofie uitgegroeid tot een multidisciplinair interieurlabel met een jong enthousiast team.

De Robuust filosofie

Wij geloven dat, als je alleen wordt omringd door de dingen die je écht leuk vindt of nodig hebt, je met een gevoel van balans en kalmte van jouw thuis kunt genieten. Het bewustzijn dat je niet veel nodig hebt om zorgeloos te kunnen leven. Door minder te kopen, kun je meer investeren in de essentials die dit gevoel van voldoening geven, en creëer je ruimte om bewuster te zijn van de toekomst van onze samenleving en planeet. Hoe hoger de kwaliteit van een product, hoe langer we van ze kunnen genieten. Wij proberen dit gevoel van minimalisme door te voeren in onze ontwerpen door middel van eenvoudige geometrische vormen, duurzame materialen en een tijdloze uitstraling.

Onze missie

Onze missie is om kwaliteitsproducten te ontwerpen die generaties lang meegaan. We houden zorgvuldig rekening met verpakking, onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling, omdat we er altijd naar streven de levensduur van elk product te verlengen. Wij laten ons inspireren door zowel het oude als het nieuwe; analoge tradities en digitale technologieën. We werken samen met de beste duurzame en energie-zelfvoorzienende producenten van Nederland, die tijdens de productie prioriteit geven aan het hergebruik van grondstoffen zoals warmte en water. Iets om trots op te zijn.

Bedframes voor comfort en flexibiliteit

Op zoek naar een bedframe dat zowel ruimtelijk comfort als een elegante stijl biedt? Ontdek de verfijnde collectie bedframes van Robuust Amsterdam. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om jouw slaapervaring te transformeren. Onze bedframes, vervaardigd uit duurzame materialen en gekenmerkt door strakke, moderne lijnen, beloven niet alleen een oase van comfort, maar ook een esthetische aanvulling die elke moderne slaapkamer naar een hoger niveau tilt.

Wij hebben een Robuust systeem ontwikkeld waarmee iedereen het bedframe gemakkelijk in elkaar kan zetten. Een eenvoudige handleiding en gereedschap worden meegeleverd en mocht je toch vragen hebben, staan wij altijd klaar om op afstand te helpen. Later toch een groter bed nodig? Of misschien toch die ene add-on? Door ons modulaire systeem is jouw bedframe later altijd aan te passen naar een andere maat of kan je er bijvoorbeeld toch een hemelbed van maken. Stuur ons hiervoor dan een berichtje.

Alle bedframes worden geleverd met een geïntegreerde berkenhouten lattenbodem. De 28 meegeleverde latten zijn gemakkelijk zelf te plaatsen door ze in hun plaats te schuiven. Creëer de slaapkamer van je dromen met ons minimalistische stalen bedframe. Ontworpen voor het leven en gemaakt in Nederland.

Stap over op een bedframe van Robuust Amsterdam en ervaar zelf de perfecte balans tussen comfort en moderne esthetiek. Bezoek onze bedframes online of in de showroom en vind het bedframe dat niet alleen aan je wensen voldoet, maar deze zelfs overtreft. Laat Robuust Amsterdam de basis vormen voor nachten gevuld met comfortabele rust en stijlvolle uitstraling.