Gordijnen bepalen de sfeer in huis

Gordijnen bepalen de sfeer in huis

Een huis zonder gordijnen oogt kaal en is niet bepaald sfeervol. Buiten het feit dat gordijnen zorgen voor een betere akoestiek in huis, zorgt het er ook voor dat andere mensen niet zomaar bij je kunnen binnen gluren. Ook het zonnetje dat af en toe voor aangename warmte zorgt, wil je wel eens weren. Rol- en vouwgordijnen zijn ideaal als het gaat om zelf bepalen hoeveel licht je wil binnen laten. Wordt het donker, dan laat je ze gewoon helemaal dicht. Sommige rolgordijnen koop je in één maat en kun je zelf bijsnijden op de gewenste maat van het raam. Wil je liever in één keer de goede maat, dan kan je kiezen voor gordijnen die op maat worden gemaakt.

Moderne raamdecoratie

Raamdecoratie heb je in verschillende vormen. Vroeger waren het voornamelijk glasgordijnen met een kantje of lamellen en luxaflex, maar tegenwoordig is er volop keus uit moderne technieken. De meest gebruikte decoratie zijn rolgordijnen en vouwgordijnen. Deze kun je op gewenste hoogte naar boven of beneden laten hangen en zijn in diverse dessins verkrijgbaar. Je bepaalt zelf hoeveel licht je binnen laat en creëert binnen no time een warme sfeer in huis. Ook voor de slaapkamer is het zeer geschikt als raamdecoratie, dan kies je voor verduisterende gordijnen.

Gordijnen voor elk interieur

Rolgordijnen op maat gemaakt zijn wel het mooiste. Je hoeft zelf niet aan de slag met een mes en hebt geen last van rafelende randen. Je geeft de maten door van het raam, kiest zelf de stof en doorlaatbaarheid van licht en de gordijnen worden voor je gemaakt.

Vouwgordijnen Amsterdam is een speciaalzaak die mooie en voordelige vouwgordijnen op maat maakt. Je kan zelf kiezen uit verschillende soorten stoffen, kleuren en dessins. Hiermee bepaal je zelf de sfeer voor in huis en stem je de gordijnen moeiteloos af op de rest van het interieur.