Betonschutting

Betonschutting

De betonschutting is de laatste jaren enorm in opkomst. We zijn steeds vaker op zoek naar tuinafscheiding waar geen onderhoud meer voor nodig is. Maar vooral ook naar een afscheiding die nog jaren overeind staat. Met een betonschutting weet je natuurlijk direct dat je een stevig hekwerk rond je tuin krijgt. Daarnaast krijg je gegarandeerd de perfecte privacy in je tuin. Er is niemand, maar dan ook echt niemand die door een betonschutting heen kan kijken. Je kan zo heerlijk afgesloten in je tuin zitten. De betonschutting kan echt uitkomst bieden in je tuin.

Kies zelf een design uit met een betonschutting

Vaak denken we bij een betonschutting aan een blok beton in de tuin. Dit ziet er nou niet bepaalt sfeervol uit. Maar dit hoeft echt niet meer. Net als de standaard schuttingbouw is beton verder ontwikkeld. Dit betekent dat je betonnen schutting tegenwoordig in verschillende designs verkrijgbaar is. Je kan zelfs een schutting van beton met houtlook bestellen. Hierdoor lijkt je nieuwe betonschutting op een houtenschutting. Alleen is je schutting gemaakt van robuust beton. Dit is wel bestand tegen een paar windvlagen en je krijgt ook niet snel te maken met houtrot. Kortom er zitten flink wat voordelen aan een betonschutting. Qua uitstraling komt de betonschutting ook in de buurt bij een echte houtenschutting. Dit is een win win voor beide partijen.

Laat een nieuwe schutting in je tuin plaatsen

Schuttingbouw is natuurlijk een vak apart. Je moet echt een expert laten komen om dit voor je te realiseren. Zo is elke schutting natuurlijk een stukje maatwerk. Een houten schutting op maat maken is nog wel te doen als je handig bent. Maar een betonschutting op maat maken is een heel ander verhaal. Gelukkig kan je de schuttingbouw aan ons overlaten. Wij helpen je graag om de schutting op maat te maken. Zelfs als dit betekent dat we echt een betonschutting op maat moeten maken. We kunnen deze volledig naar wens aan de hand van je tuin op maat maken.

Bekijk gerust de mogelijkheden voor schuttingbouw in je tuin

Ben je er nog totaal niet over uit hoe jouw nieuwe schutting eruit komt te zien? Nou wij helpen je in dit proces graag op weg. Je kan bij ons meerdere voorbeelden bekijken. Zo kan je uiteindelijk een weloverwogen keuze maken voor nieuwe schuttingbouw in je tuin. Kom gerust eens bij ons langs om hierin de mogelijkheden te bespreken.