Buitenmuur isoleren

Buitenmuur isoleren

Bij oude woningen lopen de energiekosten regelmatig hoog op. Vooral met de huidige energieprijzen is het bijna niet leuk meer om in Nederland te wonen. Je kan ervoor kiezen om de huidige prijzen te accepteren. Of om actie te ondernemen en te gaan isoleren. De buitenmuur isoleren kan een stap zijn om de energiekosten flink terug te dringen. Het kan zelfs de eerste stap zijn om je woning energieneutraal te maken. Pickkers.nl helpt je om de eerste stappen te zetten voor een klimaat neutrale woning met ons eigen isolatiesysteem. Uiteraard voldoet ons systeem aan alle eisen vanuit de KOMO attest.

Buitenmuur isoleren is een grondige stap voor de isolatie van je woning

De buitenmuur isoleren is geen stap die je zomaar zet. Mogelijk heb je te maken met een oude woning zonder spouwmuur. Daarnaast is een spouwmuur isoleren leuk, maar het geeft vaak niet het gewenste effect. Er worden vrij dunne materialen gebruikt om de spouwmuur te isoleren. De buitenmuur isoleren betekent dat we dikkere materialen kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen we de isolatiewaarde van je woning flink verhogen. Dit merk je direct aan je energierekening. Het enige nadeel is dat de buitenmuur isoleren vrij ingrijpend is. Gelukkig is Pickkers.nl hier expert in en helpen we je graag om dit professioneel aan te pakken.

Buitenmuur isoleren volgens de hoogste kwaliteitseisen

Wij werken met de kwaliteitseisen van KOMO. We volgen hierdoor ook de richtlijnen die gesteld zijn aan thermische gevelisolatie. Zo kunnen we vooraf al voor je berekenen wat het effect gaat zijn bij het aanbrengen van thermische gevelisolatie. Uiteindelijk mag je zelf de keuze maken of je de buitenmuur wilt isoleren. Vooral in de huidige tijd is het fijn om er warmpjes bij te zitten. Met de buitenmuur isoleren kan je in ieder geval de eerste stap zetten om je woning goed te isoleren.

Wij regelen de isolatie en de benodigde vergunningen

Bij een buitenmuur isoleren komt meer kijken dan alleen het aanbrengen van isolatie. De uitstraling van je woning veranderd en natuurlijk moet je hiervoor een vergunning aanvragen. Gelukkig kan Pickkers.nl je hierbij helpen. We kunnen de benodigde vergunningen voor je aanvragen en de buitengevel isolatie helemaal naar wens van de gemeente afwerken. Dankzij onze hulp wordt de buitenmuur isoleren geen onmogelijke klus meer. Maar de eerste stap naar een klimaat neutrale woning! Wij helpen je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.